Menu
Your Bag

BAJU MENYUSU ASTILLAH

Baju Menyusu Selak Astillah dengan rekaan potongan labuh dan longgar, sesuai untuk ibu-ibu muslimah. Baju Menyusu Muslimah Berkonsepkan Segar & Ceria dengan penambahan aksesori 'charm' yang pelbagai bentuk, memberikan kelainan kepada gaya seharian anda. Senang digayakan dan disuai padan dengan seluar 'Palazzo' ataupon skirt 'A Line'.

Astillah - Apple Green Astillah - Apple Green
Buy 2 For $100 -11 %
Model: UMMI
Baju Menyusu Selak Astillah warna Apple Green dengan rekaan potongan labuh dan longgar, sesuai untuk ibu-ibu muslimah. Berkonsepkan Segar & Ceria dengan penambahan aksesori 'charm' yang pelbagai bentuk, memberikan kelainan kepada gaya seharian anda. Senang digayakan dan disuai padan dengan ..
MYR79.00 MYR89.00
Astillah - Beige Astillah - Beige
Buy 2 For $100 -11 %
Model: UMMI
Baju Menyusu Selak Astillah warna beige dengan rekaan potongan labuh dan longgar, sesuai untuk ibu-ibu muslimah. Berkonsepkan Segar & Ceria dengan penambahan aksesori 'charm' yang pelbagai bentuk, memberikan kelainan kepada gaya seharian anda. Senang digayakan dan disuai padan dengan seluar..
MYR79.00 MYR89.00
Astillah - Soft Grey Astillah - Soft Grey
Buy 2 For $100 -11 % Out Of Stock
Model: UMMI
Baju Menyusu Selak Astillah warna Soft Grey dengan rekaan potongan labuh dan longgar, sesuai untuk ibu-ibu muslimah. Berkonsepkan Segar & Ceria dengan penambahan aksesori 'charm' yang pelbagai bentuk, memberikan kelainan kepada gaya seharian anda. Senang digayakan dan disuai padan deng..
MYR79.00 MYR89.00
Astillah - Blue Astillah - Blue
Buy 2 For $100 -11 % Out Of Stock
Model: UMMI
Baju Menyusu Selak Astillah warna blue dengan rekaan potongan labuh dan longgar, sesuai untuk ibu-ibu muslimah. Berkonsepkan Segar & Ceria dengan penambahan aksesori 'charm' yang pelbagai bentuk, memberikan kelainan kepada gaya seharian anda. Senang digayakan dan disuai padan dengan seluar ..
MYR79.00 MYR89.00
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)