Menu
Your Bag

BONDALOG RSS Feed

06 Jan MITOS vs FAKTA: KOBIS MAMPU MERAWAT MASALAH BENGKAK SUSU
kakb 0 21
MITOS atau FAKTA?Mommies rasa betul atau tak, kobis mampu merawat bengkak susu?Mengikut kajian, sebenarnya penggunaan kobis tak memberi sebarang kesan pemulihan bagi bengkak susu.Namun, ianya memberi 'cooling effect' kepada payudara, kerana apabila p..
18 Oct SENAMAN SELEPAS BERSALIN: 3 RUTIN SENAMAN YANG BOLEH DILAKUKAN BERSAMA ANAK KETIKA DILUAR
kakb 0 470
Kebiasaannya selepas bersalin pasti ramai ibu-ibu yang nak kan kembali bentuk dan berat badan seperti sebelum bersalin. Oleh itu, saranan yang selalu diberikan ialah jaga pemakanan dan senaman. Namun, dengan kehadiran si cilik, pastinya sukar untuk m..
19 Aug Tips Menyusu Badan Di Tempat Awam
kakb 1 623
Rasanya semua kaum ibu pernah merasa situasi ni kan.. Situasi dimana nak menyusukan anak secara direct feeding ketika berada di luar atau ruangan terbuka. Terkial-kial, tercari-cari, tersorok-sorok untuk menyusu sampai anak meraunglah sebab lapar san..
15 Aug NEW BATIK COLLECTION
kakb 0 459
    Alhamdullillah, dengan izin ALLAH, buat pertama kali BondaMilk mengeluarkan design blouse pertama yang bermotifkan Batik. Koleksi batik ini telah dilancarkan pada awal bulan Julai 2019 dengan 3 design terbaru!!   Kak B super excited sebenarnya de..
14 Aug Teknik Menyusukan Bayi Dengan Betul
kakb 0 471
Ramai ibu disana tidak tahu sebenarnya ada beberapa teknik dan posisi menyusukan anak secara betul, terutamanya ibu muda. Mereka pasti kekok kerana 'first time' memegang dan menyusukan bayi. Perkara asas yang ibu perlu tahu dan perlu diutamakan ialah..
25 May FAMILY VS IBADAH?! MANA SATU ISTERI PATUT UTAMAKAN PD BULAN RAMADAN NI?
kakb 0 324
Wow, macam berat je tajuk ni kan..huhuhu Tapi inilah persoalan yg sering Kak B fikirkan bila tiba waktu Ramadhan. Tambahan bila 10 Ramadhan terakhir ni, ada malam Lailatul Qadar,  dimana ibadah time ni berlipat kali ganda. Pastinya kita pon nak menge..
04 May Kepentingan Pakaian Untuk Ibu yang Mendapat Cahaya Mata
LakiBonda 0 353
Peratusan besar wanita menghadapi masalah dalam mencari Pakaian selepas melahirkan cahaya mata. Lebih-lebih lagi bila perlu menyusukan bayi untuk memastikan anak kecil itu sentiasa mendapat zat serta vitamin yang penuh berkhasiat kurniaan Allah melal..
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)