Peratusan besar wanita menghadapi masalah dalam mencari Pakaian selepas melahirkan cahaya mata. Lebih-lebih lagi bila perlu menyusukan bayi untuk memastikan anak kecil itu sentiasa mendapat zat serta vitamin yang penuh berkhasiat kurniaan Allah melalui Susu Badan Ibu sendiri. 

Pergerakan Ibu semakin terbatas, lebih2 lagi dalam bidang kerjaya dan tak kurang juga pada wanita yang suka travel. Jangan gunakan alasan untuk menyusukan bayi sebagai punca terpaksa mengurangkan aktiviti yang diminati. Tidak adil juga pada Bayi yang terpaksa menerima Susu Formula lebih dari Susu Badan yang terbukti lebih berkhasiat dan lebih menjadikan anak rapat dan cintakan Ibu nya.

Mengikut kajian, gangguan emosi akan berlaku jika keadaan begitu berlarutan untuk jangkamasa yang lama, walaupun ibu tersebut menyatakan beliau sanggup berkorban demi Anak Tersayang.

Dalam keadaan ekonomi sekarang, dengan menyusukan bayi sepenuhnya melalui Susu Badan dapat mengurangkan Kos Pembelian Susu Formula yang mahal serta kerap. 

Di atas kesedaran ini, banyak pengeluar baju telah beralih arah untuk mengeluarkan Pakaian Menyusu Mesra Bayi untuk membantu Ibu-ibu diluar sana untuk memudahkan dan selesaikan masalah2 yang dihadapi oleh mereka dalam penyusuan bayi setiap masa.

Kami di BondaMilk mempunyai kepakaran dalam menyediakan pemakaian yang sesuai untuk Ibu Menyusu dalam apa jua situasi dan menitik beratkan dalam keselesaaan serta kebersihan semasa menyusukan bayi bersama Pakaian Menyusu Keluaran BondaMilk. Setiap rekaan di beri nilai tumpuan untuk setiap situasi dan jenis ibu-ibu di luar sana.

Team BondaMilk juga terdiri pada Ibu yang berpengalaman bersama bayi dan aktif dalam berkerjaya serta Travel serata tempat tak kira semasa out station atau pun bercuti di dalam dan luar negara

Kami Yakin dan Percaya dengan Izin Allah, ibu-ibu diluar sana dapat dilihat sentiasa kelihatan cantik dan elegan walaupun masih menyusukan bayi secara active dimana saja. Bukan saja nampak cantik, tetapi sentiasa sihat kerana hormon sentiasa stabil oleh sebab putaran penghasilan susu badan lancar teratur.

Pasti anda sering dipuji oleh keluarga atau rakan2 dengan keadaan anda yang sentiasa aktif serta bergaya walaupun mempunyai bayi kecil yang masih menyusu badan secara penuh. 

Dengan faktor kesihatan yang stabil, serta pujian positif dari orang lain, Ibu-Ibu diluar sana akan lebih yakin dan perasaan gembira itu akan lebih menambah keyakinan Ibu dalam melalui kehidupan seharian. Bila yakin, segala kerja kita akan sentiasa produktif tak kira Suri Rumah atau pun yang Masih berkerjaya.

Mari bersama Kami untuk menjadikan matlamat BondaMilk sebagai Pilihan Utama Ibu-Ibu Menyusu di Malaysia dan serata Asia. Pelbagai kategori mengikut citarasa dan pilihan setiap wanita menyusu bayi. Subscribe juga newsletter kami untuk mendapatkan diskaun untuk pembelian pertama serta menjadi orang pertama untuk mendapatkan maklumat terkini berkenaan New released Product atau pun Tawaran2 diskaun menarik.

ANDA ANDA BAYI? ANDA BONDAMILK!